autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019
KOLÁČ Z KŘEHKÉHO TĚSTA S JOSTOU A RYBÍZEM INGREDIENCE PRO 4 PORCE 2 hrnky hladké špaldové mouky 1 prášek do pečiva bez fosfátů 1 vejce 3 lžíce třtinového cukru 1 vanilkový cukr 1 lžíce řepkového oleje 150 g josty 150 g rybízu 2 lžíce třtinového cukru 1 lžička mleté...
autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019
HRUŠKOVÝ ZÁVIN S BRUSINKAMI, VLAŠSKÝMI OŘECHY A SKOŘICÍ INGREDIENCE NÁDIVKA: 1 citron, neošetřený 2 zralé, voňavé hrušky 40 g hnědého cukru 40 ml hnědého rumu 100 g sušených brusinek 150 g jader vlašských ořechů 50 g cukrářských piškotů 2 lžičky mleté skořice TĚSTO:...
autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019
HRUŠKOVÝ FRGÁL INGREDIENCE PRO 4 PORCE 800 g hladké mouky 1 kostka droždí 4 polévkové lžíce cukru a 1 kávová lžička soli 150 ml řepkového oleje 2 žloutky 500 ml mléka nebo smetany (při použití smetany je vhodné dát méně oleje) ...
autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019
ČOKOLÁDOVÝ PERNÍK S JAHODAMI A OŘECHY INGREDIENCE PRO 1 PLECH 1,5 hrnku cukru krupice 2 lžíce kakaa 2 ks vejce 3 hrnky hladké mouky 1 balíček prášeku do perníku 1 lžička mleté skořice 1,5 hrnku mléka 0,5 hrnku řepkového oleje 1 balení čokolády na vaření 1,5 hrnku...
autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019
ČOKOLÁDOVÝ MOUČNÍK Z KŘEHKÉHO TĚSTA (SPEKULATIUS) S PRAŽENÝMI KEŠU OŘECHY INGREDIENCE PRO JEDNU BÁBOVKOVOU FORMU (průměr 26-28 cm): 200 g kešu oříšků 90 g instantního kakaa 200 g mouky, typ 405 /polohrubá výběrová/ 1 balíček prášku do pečiva 5 vajec (M) 250 g...