RIZOTO S HRÁŠKEM A ŠPENÁTEM

RIZOTO S HRÁŠKEM A ŠPENÁTEM

RIZOTO S HRÁŠKEM A ŠPENÁTEM INGREDIENCE PRO 4 PORCE 300 g lístků baby špenátu 500 g mraženého hrášku 300 g cukety jedna cibule 800 ml zeleninového vývaru 4 lžíce řepkového oleje 100 ml bílého vína 200 g rýže na rizoto 40 g čerstvého zázvoru 2 lžíce másla sůl a bílý...
PAPILOTA S TĚSTOVINAMI A ZELENINOU

PAPILOTA S TĚSTOVINAMI A ZELENINOU

PAPILOTA S TĚSTOVINAMI A ZELENINOU INGREDIENCE PRO 4 PORCE 2 stroužky česneku 200 g cherry rajčat 400 g zelených fazolek 2 cibule 4 lžíce řepkového oleje 150 g zelených oliv 3 lžíčky kaparů 400 g špaget sůl a pepř. POSTUP: Česnek oloupeme...
SALÁT S CUKETOU

SALÁT S CUKETOU

SALÁT S CUKETOU INGREDIENCE PRO 4 PORCE svazek rukoly 250 g baby špenátu bazalka 50 g piniových semínek 250 g mladé cukety 2 rajčata 4 lžíce řepkového oleje 2 lžíce balzamikového octa 200 g fety 100 g parmské šunky sůl a pepř na...
HOUBOVÁ OMELETA

HOUBOVÁ OMELETA

HOUBOVÁ OMELETA INGREDIENCE: vajec 250 g čerstvých hub 2 jarní cibulky řepkový olej sůl a pepř na dochucení pažitka a rajče k podávání POSTUP: Houby nakrájíme na plátky. Cibulku nakrájíme na kolečka. Vejce rozklepneme do misky, osolíme, opepříme a prošleháme metlou....
DOMÁCÍ PEČENÉ BRAMBOROVÉ LUPÍNKY

DOMÁCÍ PEČENÉ BRAMBOROVÉ LUPÍNKY

DOMÁCÍ PEČENÉ BRAMBOROVÉ LUPÍNKY INGREDIENCE: 5 velkých brambor řepkový olej mořská sůl koření dle chuti (kari, paprika, česnek,…) POSTUP: Nejprve rozehřejeme troubu na 200 stupňů. Brambory neloupeme, proto je nutné je důkladně omýt. Poté krájíme na silnější...