JEHNĚČÍ KOTLETA S KUSKUSEM

JEHNĚČÍ KOTLETA S KUSKUSEM

JEHNĚČÍ KOTLETA S KUSKUSEM INGREDIENCE PRO 4 PORCE 8 jehněčích kotlet 2 citróny 2 stroužky česneku 2 lžíce dijónské hořčice s medem snítka čerstvé máty řepkový olej 300 g kuskusu 3 dl kuřecího vývaru 1 lžička feferonkové pasty (harissa) svazek jarní cibulky 1 malá...
JEHNĚČÍ KOLÍNKO SE ŠPENÁTEM

JEHNĚČÍ KOLÍNKO SE ŠPENÁTEM

JEHNĚČÍ KOLÍNKO SE ŠPENÁTEM INGREDIENCE PRO 4 PORCE 4 zadní jehněčí kolínka 3 mrkve 3 stonky řapíkatého celeru 3 červené cibule 2 stroužky česneku 1 kořenová petržel 200 g krájených loupaných rajčat v konzervě 4 dl červeného vína řepkový olej snítka tymiánu a...
BYLINKOVÝ JEHNĚČÍ ŘÍZEK S OPEČENÝMI BRAMBORAMI

BYLINKOVÝ JEHNĚČÍ ŘÍZEK S OPEČENÝMI BRAMBORAMI

BYLINKOVÝ JEHNĚČÍ ŘÍZEK S OPEČENÝMI BRAMBORAMI   INGREDIENCE PRO 4 PORCE  BRAMBORY: 750 g malých salátových brambor 250 g žampionů 6 lžic řepkového oleje sůl čerstvě mletý pepř BRAMBORY: 3 plátky toastového chleba 4 lžíce nasekané meduňky 5 lžic nasekané...