Olej nad zlato
  • O oleji
    • O oleji
    • Výživová doporučení
      • Výživová doporučení pro tuky
      • Výživová doporučení pro mastné kyseliny
      • Jak naplňovat výživová doporučení?
      • Jak zapadá řepkový olej do výživových doporučení
    • Potravinová pyramida DGE
      • Potraviny rostlinného původu
      • Potraviny živočišného původu
      • Tuky a oleje
      • Nápoje
      • Zastoupení skupin potravin v rámci vyvážené stravy
    • Řepkový olej ve studené kuchyni
    • Řepkový olej v teplé kuchyni
    • Porovnání řepkového a olivového oleje
    • Porovnání řepkového a slunečnicového oleje
    • Historie pěstování řepky olejky
    • Pěstování řepky
    • Zpracování řepky
  • Články
    • Články obecné
    • Články s komentářem
    • Články z HLUKU
  • Mýty
    • O mýtech podrobně
    • O mýtech populárně
  • Recepty
  • Materiály
  • Kontakt
    • Zásady cookies (EU)
Vyberte stránku
KANČÍ RAGÚ SE SMRŽI A ESTRAGON-POMERANČOVÝM OLEJEM

KANČÍ RAGÚ SE SMRŽI A ESTRAGON-POMERANČOVÝM OLEJEM

autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019

KANČÍ RAGÚ SE SMRŽI A ESTRAGON-POMERANČOVÝM OLEJEM INGREDIENCE PRO 4 PORCE ESTRAGON – POMERANČOVÝ OLEJ: 1/2 svazku estragonu kůra z 1/2 pomeranče, neošetřená 40 ml řepkového oleje, lisovaného za studena KANČÍ RAGŮ 300 g malých šalotek 400 g baby karotky 1 kg...
JELENÍ OŘECH S KERBLÍKOVÝM PESTEM, KARAMELIZOVANOU ČEKANKOU A MAKOVO-TVAROHOVÝMI KNEDLÍKY

JELENÍ OŘECH S KERBLÍKOVÝM PESTEM, KARAMELIZOVANOU ČEKANKOU A MAKOVO-TVAROHOVÝMI KNEDLÍKY

autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019

JELENÍ OŘECH S KERBLÍKOVÝM PESTEM, KARAMELIZOVANOU ČEKANKOU A MAKOVO-TVAROHOVÝMI KNEDLÍKY INGREDIENCE PRO 4 PORCE KNEDLÍKY: 300 g tvarohu 2 lžíce máku 170 g toastového chleba 90 g rozpuštěného másla 3 žloutky sůl MASO: 1 lžička anýzu 1 čajová lžička černého pepře 700...
  • O oleji
  • Články
  • Mýty
  • Recepty
  • Materiály
  • Kontakt
© SPZO 2019
Cleantalk Pixel
Spravovat souhlas s cookies
Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb.
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Správa {vendor_count} prodejců Přečtěte si více o těchto účelech
Předvolby
{title} {title} {title}