Olej nad zlato
  • O oleji
    • O oleji
    • Výživová doporučení
      • Výživová doporučení pro tuky
      • Výživová doporučení pro mastné kyseliny
      • Jak naplňovat výživová doporučení?
      • Jak zapadá řepkový olej do výživových doporučení
    • Potravinová pyramida DGE
      • Potraviny rostlinného původu
      • Potraviny živočišného původu
      • Tuky a oleje
      • Nápoje
      • Zastoupení skupin potravin v rámci vyvážené stravy
    • Řepkový olej ve studené kuchyni
    • Řepkový olej v teplé kuchyni
    • Porovnání řepkového a olivového oleje
    • Porovnání řepkového a slunečnicového oleje
    • Historie pěstování řepky olejky
    • Pěstování řepky
    • Zpracování řepky
  • Články
    • Články obecné
    • Články s komentářem
    • Články z HLUKU
  • Mýty
  • Recepty
  • Materiály
  • Kontakt
    • Zásady cookies (EU)
Vyberte stránku
KANČÍ RAGÚ SE SMRŽI A ESTRAGON-POMERANČOVÝM OLEJEM

KANČÍ RAGÚ SE SMRŽI A ESTRAGON-POMERANČOVÝM OLEJEM

autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019

KANČÍ RAGÚ SE SMRŽI A ESTRAGON-POMERANČOVÝM OLEJEM INGREDIENCE PRO 4 PORCE ESTRAGON – POMERANČOVÝ OLEJ: 1/2 svazku estragonu kůra z 1/2 pomeranče, neošetřená 40 ml řepkového oleje, lisovaného za studena KANČÍ RAGŮ 300 g malých šalotek 400 g baby karotky 1 kg...
JELENÍ OŘECH S KERBLÍKOVÝM PESTEM, KARAMELIZOVANOU ČEKANKOU A MAKOVO-TVAROHOVÝMI KNEDLÍKY

JELENÍ OŘECH S KERBLÍKOVÝM PESTEM, KARAMELIZOVANOU ČEKANKOU A MAKOVO-TVAROHOVÝMI KNEDLÍKY

autor: olejnadzlato@SPZO-2019 | Lis 25, 2019

JELENÍ OŘECH S KERBLÍKOVÝM PESTEM, KARAMELIZOVANOU ČEKANKOU A MAKOVO-TVAROHOVÝMI KNEDLÍKY INGREDIENCE PRO 4 PORCE KNEDLÍKY: 300 g tvarohu 2 lžíce máku 170 g toastového chleba 90 g rozpuštěného másla 3 žloutky sůl MASO: 1 lžička anýzu 1 čajová lžička černého pepře 700...

Nejnovější příspěvky

  • Modifikace tuků z pohledu potravinářských technologií
  • Tuky a zdraví na stránkách Evropské unie
  • Kyselina stearidonová v netradičních olejích
  • Zdravotní prospěšnost konzumace kyseliny α-linolenové
  • Spotřebitelský průvodce názvoslovím a výrobními technologiemi roztíratelných tuků 

Nejnovější komentáře

  • Zdenek: Zdravotní prospěšnost konzumace kyseliny α-linolenové
  • Margita Foltánová: Jak udržet cholesterol na uzdě
  • Jiří Brát: Řepkový olej jako nejmasovější jed v dějinách?
  • Jiří Brát: Řepkový olej jako nejmasovější jed v dějinách?
  • D. Dobrota: Řepkový olej jako nejmasovější jed v dějinách?

Archivy

  • Prosinec 2022
  • Listopad 2022
  • Říjen 2022
  • Září 2022
  • Srpen 2022
  • Červenec 2022
  • Leden 2022
  • Listopad 2021
  • Červen 2021
  • Květen 2021
  • Duben 2021
  • Březen 2021
  • Únor 2021
  • Listopad 2020
  • Říjen 2020
  • Srpen 2020
  • Červen 2020
  • Květen 2020
  • Duben 2020
  • Únor 2020
  • Prosinec 2019
  • Listopad 2019

Rubriky

  • clanek
  • clanek s komentarem
  • Nezařazené

Základní informace

  • Přihlásit se
  • Zdroj kanálů (příspěvky)
  • Kanál komentářů
  • Česká lokalizace
  • O oleji
  • Články
  • Mýty
  • Recepty
  • Materiály
  • Kontakt
© SPZO 2019
Cleantalk Pixel
Spravovat souhlas s cookies
Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb.
Funkční Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely. Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Spravovat možnosti Spravovat služby Spravovat dodavatele Přečtěte si více o těchto účelech
Předvolby
{title} {title} {title}