ZPĚT NA RECEPTY

Recepty

Domácí tatarák

INGREDIENCE

300 g kvalitního syrového hovězího ze svíčkové, kýty nebo nízkého roštěnce
mořská sůl a čerstvý pepř
Tabasco omáčka
2 žloutky
2 lžíce na jemno posekané cibule
2 lžíce petrželky posekané
pikantní dijonská hořčice
řepkový olej
citron nakrájený na plátky
kyselé okurky
Worcestershire omáčka

PŘÍPRAVA

Maso  očistíme od kůžičky, tuku a žilek. Pak nasekáme nožem tak, aby vznikla jemná masová kaše. Potom maso osolíme, opepříme, ochutíme Tabasco omáčkou, špetkou Kayánského pepře a vše rozdělíme na 2 porce. Z masa vytvarujeme bochánky a pomocí namočené lžíce do studené vody uděláme doprostřed důlky do kterých vložíme syrové žloutky nebo podáváme v malé mističce. Bochánky položíme doprostřed talířů a dokola na jejich okraj rozdělíme cibuli a kyselé okurky. Zvlášť podáváme citronové plátky, Worcerstershire omáčku, hořčici a řepkový olej.

Dollarphotoclub_77793808

NAŠE HODNOCENÍ